Aurora Decorations
Kerstverlichting en seizoens decoratie

Winkelcentra, straten en bedrijven.

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van kerstverlichting en verdere decoraties. Wij stellen voor u een op maat gemaakt pakket samen binnen de mogelijkheden. Wij denken altijd met u mee en trachten binnen uw wensen en mogelijkheden altijd om uw verlichting en ornamenten 24/7 een warme uitstraling te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van Kerstguirlandes. of andere kleurige vormen zoals een kado of ster met decoratieve kleuren.Al deze voorbeelden en veel meer kunnen wij op maat en kleur voor u maken. en van a tot z voor u plaatsen. 

Nieuw is de mogelijkheid om alle verlichting van kleur te laten veranderen zodat het net als door het gebruik van Guirlandes meer dagwaarde krijgt en een actief beeld geeft. Dit systeem is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Maar vooral uniek doordat het zich met de standaard witte kleuren laat mengen en koppelen en dat zonder losse sturing kabels of aparte stroomtoevoer.

Alle verlichting is waterproof op IP67 Niveau wat de kans op storingen in de verlichting verkleint en doordat het aangesloten is op het reguliere 220 volt systeem kunnen er enorm veel lichten op 1 aansluiting draaien zonder verlies van licht intensiteit. Dit geeft vooral een mooi beeld maar scheelt enorm in aanleg van stroom toevoer.

Voorbeelden van ornamenten en onderdelen van een overspanning alles is in diverse maten te leveren wat uiteraard afhangt van de mogelijkheden en verhoudingen.